Korte verslagen

15 december - kerstconcert voor Stichting Papageno

 

Muziekvereniging St. Jan had de eer om dinsdagavond 15 december een kerstconcert te mogen geven in het Papageno Huis met harmonieorkest o.l.v. Marco de Jong en de nieuw gestarte Jeugdband o.l.v. Kim Schimmel . Ofschoon de Jeugdband pas kort bij elkaar is wilde de tieners zich heel graag laten horen. Dit concert was besloten en uitsluitend voor de bewoners van Papageno. Voor de verenging was het een heel mooi moment om het muziekjaar af te sluiten.


 21 november 2015 - Pepernotengala 2015 weer groot succes!

Zaterdag 21 november was het weer zo ver: "Iedereen Piet” tijdens het Pepernotengala. Organisator Muziekverenging St. Jan had weer tijd nog moeite gespaard om de zaal tip top aan te kleden. Er was zelfs een speciaal uitgelichte catwalk waar alle aanwezige Pietjes overheen mochten lopen.


Onder leiding van presentator Paul Passchier en met medewerking van het kinderkoor van De Gooische Muziekschool en de Harmonie van Muziekvereniging St. Jan werd het weer een fantastisch feest. En jawel, na ongeveer 20 minuten had ook Sinterklaas de weg naar de thuishaven van Muziekvereniging St. Jan gevonden. De ongeveer 150 aanwezige hebben een heerlijke middag beleefd.

Muziekvereniging St. Jan bedankt de sponsors Boskoop Houthaard, Edelsmid Fred van Sprang, De Gooische Muziekschool en Gemeente Laren voor het mede mogelijk maken van dit evenement.
Foto’s van het evenement zijn te bekijken via http://fotoveerman007.wix.com/peter#!evenementen/cl3g. Bestellen kan door het fotonummer via het contactformulier onderaan de pagina door te geven aan de heer Veerman. http://fotoveerman007.wix.com/peter#!contact/c1et

Foto’s kosten € 1,50 voor afmeting 10 x 15.

  Afbeelding invoegen
 

 

8 november 2015 - Film- en tv-muziek concert Muziekvereniging St. Jan 

 
Op 8 november heeft Muziekvereniging St. Jan een spetterend concert gegeven onder leiding van Marco de Jong en presentator Michiel van Seggelen. Voor dit concert is gekozen voor het thema "Filmmuziek". Medleys uit James Bond, de Lion King, Zorro en Pirates of the Carribean. Dus je kan wel zeggen een concertje met een divers tintje. 

Daarnaast was er ook de Zapp-service, een interactie met het publiek, raden naar de muziekstukken. Welk deuntje was ook alweer M.A.S.H., Dallas, de A-team of Floris? Lekker bij elkaar afkijken. De drie winnaars wonnen ook een ware popcorn traktatie ...    
 
Ook de tombola was dit jaar weer een succes! Kortom, het was een gezellige en muzikale happening. Voor een impressie van Pirates of the Carribean ... klik hier! Ook het fotoboek 
staat online met dank aan onze fotograaf, Peter Veerman.