Welkom bij Muziekvereniging St. Jan


SUMMER VIBES CONCERT 

Muziek Vereniging St. Jan

Geniet tijdens het Zomer Muziek & Dans Festival Laren van het Summer Vibes Concert van Muziek Vereniging St. Jan op 4 juni op 15:00 uur in de Kloostertuin van het Brinkhuis!

Vorig jaar trad de muziekvereniging ook op in de Kloostertuin met haar Wij(n) Laren Concert – het vervolg daarop is dit jaar het Summer Vibes Concert.Al sinds haar oprichting in 1922 is Muziekvereniging St. Jan een begrip in Laren en omgeving. De vereniging vierde in 2022 haar 100-jarig bestaan en heeft zowel een harmonieorkest als een gelegenheidsorkest, "De Dorsvlegels”. Door de komst van nieuwe musici vergrijst de vereniging niet: het oudste lid is in de 70 en het jongste lid in de 20. 

Met zo'n 25 leden maken we elke dinsdagavond Van 20:00-22:00 muziek in de Schering en Inslag te Laren. Naast de wekelijkse repetities zijn wij ook actief om onze vereniging zo zichtbaar mogelijk te maken door vaak op te treden, maar ook mensen enthousiast te maken om donateur of lid te worden! Het orkest speelt onder leiding van dirigent Marco de Jong, die tevens de baton
hanteert bij Muziekvendel Nardinc te Naarden en het Kroonkoor te Weesp.

Meer informatie kunt u vinden op de Contact pagina en Agenda pagina!
Na het bekijken van deze website hopen wij u gauw eens te mogen begroeten op een repetitie of concert!

 
 
Afbeelding invoegen