Home

Muziekvereniging St. Jan geeft op zondag 12 november a.s. haar jaarlijkse Najaarsconcert. Zoals in eerder edities werkt het orkest, onder leiding van dirigent Marco de Jong, ook dit jaar samen met een koor. Na de succesvolle samenwerkingen met het Kroonkoor uit Weesp en musicalster René van Kooten is voor dit concert het dameskoor SmartTease uit Bussum te gast.

De concerten van Muziekvereniging St. Jan staan garant voor een heerlijke middag muziek.

 

Samen met de SmartTease, onder leiding van dirigente Erna Hemming, brengen zij o.a. Pastorale van Bert Piage (Ramses Shaffy / Liesbeth List) en Door de Wind van Stef Bos, bekend van Miss Montreal. De harmonie zelf speelt o.a. een mooi arrangement van Gullivers Travels en een medley van Beauty and the Beast van Toshia Mashima. De huis spreekstalmeester, Michiel van Seggelen zal het concert presenteren.

 

 

Door de verwachte toestroom van publiek zullen er twee concerten worden gegeven. Het eerste start om 14.00 uur en het tweede concert om 16.15 uur. Het najaarsconcert vindt plaats in de Ontmoetingskerk aan de Kerklaan 41 te Laren

Kaarten à € 12,50 (incl. consumptie), kinderen tot 12 jaar zijn gratis, zijn te reserveren via lindakleijer@outlook.com

  
Onze Muziekvereniging

Al sinds haar oprichting in 1922 is Muziekvereniging St. Jan een begrip in Laren en omgeving. De vereniging vierde in 2022 haar 100-jarig bestaan en heeft zowel een harmonieorkest als een gelegenheidsorkest genaamd "De Dorsvlegels”. Door de komst van nieuwe musici vergrijst de vereniging niet: het oudste lid is in de 70 en het jongste lid in de 20. 

Met zo'n 25 leden maken we elke dinsdagavond Van 20:00-22:00 muziek in de Schering en Inslag te Laren. Naast de wekelijkse repetities zijn wij ook actief om onze vereniging zo zichtbaar mogelijk te maken door vaak op te treden, maar ook mensen enthousiast te maken om donateur of lid te worden! 

Het orkest speelt onder leiding van dirigent 
Marco de Jong, die tevens de baton 
hanteert bij Muziekvendel Nardinc te Naarden en het Kroonkoor te Weesp.

Meer informatie kunt u vinden op de Contact pagina en Agenda pagina
 
 
Afbeelding invoegen