HarmonieorkestMet zo'n 25 leden van jong tot oud maken we elke dinsdagavond muziek. Naast de wekelijkse repetities, treden wij ook regelmatig op gedurende het jaar op hele diverse locaties. We hebben meerdere kleinere concerten in de Ontmoetingskerk of in Muziekcentrum Schering & Inslag, beide in Laren. Hiervoor zoeken wij altijd een thema, en gedurende deze concerten proberen wij ook het publiek erbij te betrekken. 

Vaste agendapunten zijn dat we tijdens verschillende evenementen optreden. Om maar even wat op te noemen: bij de InMarkt in september aan het begin van het culturele seizoen, Dodenherdenking, Koningsdag, St. Jan processie en intocht van Sinterklaas in Laren. 

Wij zijn zeer actief om onze vereniging zo zichtbaar mogelijk te maken door heel vaak op te treden, maar ook mensen enthousiast te maken om donateur of lid te worden. 
Nu wij het over lid worden hebben: wij verwelkomen graag nieuwe muzikanten hetzij als lid of als invaller. Er is grote behoefte aan hoorn, bariton, saxen en klarinetten. Schroom dus niet en kom langs of bel 06 - 534 93 153.
 
Het orkest speelt onder leiding van dirigent Marco de Jong, die tevens de baton hanteert bij Muziekvendel Nardinc te Naarden en Kroonkoor te Weesp.

Afbeelding invoegen

 


Afbeelding invoegen
Hein & Rita Schimmel
met cheque Rabo ClubSupport '22