Harmonieorkest

Enthousiast spelen we met zo'n 25 leden van jong tot oud elke dinsdagavond muziek. We spelen een uiteenlopend repertoire van pop tot klassieke stukken, maar uiteraard hoort daar ook de traditionele harmoniemuziek bij.  
 
Naast de wekelijkse repetities, treden wij ook regelmatig op gedurende het jaar op hele diverse locaties. We hebben meerdere kleinere concerten in de Ontmoetingskerk in Laren of in Muziekcentrum Schering & Inslag. Dit gaat gepaard met een thema en gedurende deze concerten verzinnen we altijd wel iets om het publiek erbij te betrekken. Wij vinden het altijd weer een uitdaging om een geschikt thema te vinden.

Vaste agendapunten zijn dat we met verschillende evenementen optreden. Om maar even wat op te noemen ... de InMarkt in september aan het begin van het culturele seizoen, Dodenherdenking, Koningsdag, St. Jans Onthoofding en bij de St. Jan processie.

En dan in de decembermaand staan we natuurlijk ook niet stil en spelen we bij de aankomst van 
Sinterklaas in Laren en uiteraard tijdens het Pepernotengala, een geweldig Sinterklaasfeest in samenwerking met Paul Passchier en De Gooische Muziekschool.
 
Elk jaar zijn we actief in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om op te treden. Sinds 2012 treden we ook op tijdens de avondvierdaagse ter ondersteuning van de 'lopers' zowel van de 5 als de 10 km. Ook doen we buurtconcerten. 

We zijn zeer actief om onze vereniging zo 
zichtbaar mogelijk te maken door heel vaak op te treden, maar ook mensen enthousiast te maken om lid of donateur te worden. 
 
Het orkest speelt onder leiding van dirigent Marco de Jong. Marco is een enthousiaste dirigent bij Muziekvereniging St. Jan en dirigeert tevens bij Muziekvendel Nardinc te Naarden en Kroonkoor te Weesp.
 

 

Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen