Wij worden 100!

 


Wij zijn op weg naar 100, loopt u ook een stukje mee?
 
Wat een leeftijd: 100 jaar! En dan te bedenken dat het geen jaar meer duurt voordat het zover is.
 
Dinsdag 15 februari 2022 kan de vlag uit, kunnen de instrumenten klinken en toosten we op onze 100ste verjaardag.We gaan die natuurlijk groot, groter en grootst vieren. Ook in die volgorde. Wij hopen dat u een stukje meeloopt, dat is gezellig, goed voor de gezondheid en de muziek in ons mooie dorp Laren. 
 
De eerste stappen… 


 
GROOT - zaterdag 22 januari 2022 - Nieuwjaarsconcert - GEANNULEERD
 
Groot is ons nieuwjaarsconcert op zaterdag 22 januari in het prachtige Singer Laren. In een André Rieu sfeer zullen we ons publiek trakteren op Weense walsen, klassieke werken, maar natuurlijk zal er ook hedendaagse lichte muziek te horen zijn.
 
Voor het nieuwjaarsconcert hebben we het Kroonkoor uit Weesp weten vast te leggen. In 2019 was de samenwerking al heel goed en dat gaat op 22 januari 2022 weer gebeuren….. 
 
Loopt u nog even mee….?
  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  
GROTER - zondag 12 juni 2022 - Het Wij(n) Laren concert 
 
Groter is ons buitenevent op zondag 12 juni in de Kloostertuin naast het Brinkhuis te Laren. Onder de noemer: "Het Wij(n) Laren concert”, zet Sint Jan zich in het licht met muziek die aansluit bij de meest fantastische wijngebieden.
 
U een wijntje, wij verzorgen de muziek. Er worden chansons gezongen en afgesloten met heerlijke jazzmuziek. Het ‘Wij’ laat zich tonen door het goede doel van dit concert: Stichting KKids.
 
Samen met de Larense bevolking willen we een mooi ‘volksfeest’ organiseren dat naar meer zal smaken…..


GROOTST - zondag 9 oktober - Jubileumconcert - LET OP DATUM GEWIJZIGD!!
 
We zijn er bijna ……Grootst is het jubileumconcert op zondag 9 oktober 2022!
 
Dit wordt de klap op de vuurpijl, de kers op de taart of zoals u wilt het neusje van de zalm.
 
Samen met topartiest René van Kooten speelt St. Jan de pannen van het dak, wordt er een groot kinderkoor samengebracht en straalt het publiek van oor tot oor.
 
Nu u toch zo ver bent meegelopen, helpt u dan ook mee om het bovenstaande te laten slagen?
 
Word lid van onze club van 100, sponsor of doneer. Stap nu in! Dan hoeft u niet te lopen en zorgen wij dat u ons eeuwfeest vanaf de eerste rij kunt meemaken. JA, ik word lid van Club van 100! Wat moet ik doen?· Klik op deze link en vul uw gegevens in.
  Afbeelding invoegen